Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Voor wie

Voor wie?

“Ik help mensen die niet goed in hun vel zitten, bijvoorbeeld door stress, vermoeidheid of pijnklachten, hoe ze hun Voelend Vermogen kunnen vergroten zodat ze vitaal en krachtig nieuwe wegen kiezen in hun LIJF & leven”

Heb jij ook vragen over stress, vermoeidheid of pijnklachten?

  • Hoe kan ik beter met de stress in mijn leven omgaan?
  • Hoe stop ik dat piekeren en durf ik meer op mezelf te vertrouwen?
  • Ik ben zo moe, hoe kan ik vitaler worden zonder ieder dag naar de sportschool te moeten?
  • Ik weet niet goed wie ik ben en wat ik écht wil.
  • Hoe doorbreek ik bepaalde patronen waardoor ik steeds vast loop?
  • Ik heb pijnklachten, maar ze kunnen niets vinden.
  • Hoe kan ik me meer op mijn gemak voelen, op mijn werk of in privé?
  • Hoe leer ik denken in mogelijkheden en meer vrijheid?
  • Hoe krijg ik meer diepgang in mijn leven?

Zoek jij ondersteuning om met een van deze vragen om te gaan? Haptonomie bestudeert de ontwikkeling van het gevoelsleven en Haptotherapie is de therapeutische begeleiding vorm daarvan.  Hierboven staan allemaal voorbeelden van thema’s die hierbinnen passen.

 

Dit is wat mijn klanten over Haptotherapie zeggen:

Vermoeidheid, stress en self-care

Ik heb geleerd te luisteren naar mijn lijf en om woorden te geven aan dat wat ik voel, frustraties eerder te uiten. Met de lichaamsgerichte oefeningen ging er regelmatig een lampje branden over mijn handelen en dat wat ik eigenlijk zou willen.

Ik weet nu dat ik iets lang vol kan houden, ook al voelt het onprettig. Ik zeg nu niet meer gelijk ‘ja, dat doe ik wel of dat kan ik wel’ maar maak het mezelf comfortabeler.

Ik mag ‘om een kussentje vragen’.

Prettige gesprekken met praktische tips, zonder dat het zweverig werd!

Niet goed in mijn vel, stress en vermoeidheid

“Van een vriendin hoorde ik over haptotherapie. De eerste keer dat ik bij Geeke kwam wist ik meteen dat dit precies was wat ik nodig had.

Jaren lang zat ik al niet lekker in mijn vel. De oefeningen die we deden waren zo eenvoudig, maar ontzettend effectief.

Tijdens de sessies met Geeke heb ik de beslissing genomen om in mijn eentje een aantal maanden door Azie te reizen. Iets wat ik nooit bedacht of gedurfd zou hebben, maar wat voor mij een ontzettend belangrijke stap is geweest.

Lichaam en geest zijn zoveel meer met elkaar verbonden dan ik ooit had gedacht, en daar weet ik nu mijn voordeel uit te halen”.

Gebrek aan balans tussen denken, voelen en doen

“Ik leerde door middel van gesprekken en oefeningen dat mijn gevoel, denken en doen niet in balans waren. De oefeningen hebben mij erg geholpen in te zien en te voelen waar ik tegenaan liep en wat ik kon veranderen. En ook hoe ik dat kon veranderen. 

Burn-out, stress, vermoeidheid

“Ik heb geleerd om weer vertrouwen te hebben, te voelen, in het nu te komen en te blijven, minder vanuit mijn hoofd te leven en meer vanuit mijn gevoel.

In een zwarte periode van stress, burn-out, verdriet en verlies, ben ik op een gegeven moment terecht gekomen bij haptotherapie. Ik zou een ieder die met dit soort problemen kampt, dit kunnen aanbevelen. Ik ben nu 10 sessies verder, en al ben ik er misschien nog lang niet, het heeft me geholpen om weer bij mezelf te komen. 

En dat allemaal grotendeels dankzij Geeke. Zij is een warm, lief en geduldig persoon, en ze bleef vertrouwen hebben toen ik het al lang niet meer had. Ze heeft me met haptotherapie iets laten zien dat ik nog niet kende en dat nu een deel van mij is”.

Eigenheid, in jezelf veranderen!

“Ik heb geleerd om de weg naar mezelf terug te vinden. Nu durf ik de ruimte waar ik recht op heb weer in te nemen.Dit geeft me een heel krachtig gevoel”.

“Voor mij is het meest belangrijke wat ik heb geleerd om uit mijn comfort-zone te stappen. Niet stil staan of achterover leunen, maar vooruit gaan”

Navigeer naar
Navigeer binnen Haptotherapie Arnhem