Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden.

Welkom bij Haptotherapie 12feel van Geeke Booij.  Ik wil je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom geef ik je deze algemene voorwaarden. Zo weet jij waar je aan toe bent en het bevordert een plezierige en soepele samenwerking.Ik ben GZ Haptotherapeut en geregistreerd bij de Vereniging voor Haptotherapeuten (VVH)

Je kunt zonder verwijzing van een arts of specialist bij mij terecht. Wanneer aanvullende informatie vereist is, zal ik contact opnemen met de huisarts. Als ik inschat dat andersoortige hulp gewenst is, verwijs ik je terug naar de huisarts, uiteraard gebeurt een en ander in overleg met jou.

Haptotherapie.
Haptotherapie valt onder alternatieve geneeswijzen. Vóór de behandelserie is het jouw verantwoordelijkheid om uit te zoeken of je verzekeraar de behandelingen vergoedt en welke voorwaarden voor jou van toepassing zijn.

 • Afspraak maken, verzetten of afzeggen
  Een afspraak verzetten of afzeggen kan tijdens een sessie of telefonisch uitsluitend via: 026-3519235. Een nieuwe afspraak daarna inplannen kan telefonisch of per mail via info@12feel.nl.

Als je verhinderd ben, laat me dit dan zo spoedig mogelijk weten. Het liefst 48 uur van te voren en uiterlijk 24 uur van te voren. Afspraken die niet ten minste 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht, dit geldt ook voor de eerste afspraak/ intake.

 • Tarief en betaling
  Voor haptotherapie in 2013 is het uur tarief €85,00. Een afspraak duurt 1 uur, tenzij anders is afgesproken.  Voor 2014 is een prijswijziging mogelijk.

Betaling is mogelijk per pin( payleven) of binnen 14 dagen met vermelding factuurnummer en behandeldatum, op het rekeningnummer op de factuur.

 • Privacy regelement en dossiervoering
  Om de behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, wordt een registratie van de medische en administratieve gegevens bijgehouden. Op deze registratie is de Wet op de Persoonsgegevens van toepassing. Deze wet bevat regels met betrekking tot het doel van de registratie, de aard van de gegevens, de personen die toegang hebben tot die gegevens en het inzagerecht van de cliënt. Al deze zaken zijn in een reglement vastgelegd.

Dit houdt in mijn praktijk in dat alleen ik toegang heb tot jouw persoonlijke gegevens. Mocht je willen dat een verwijzer informatie krijgt, zal ik dit na overleg met jou doen.Je gegevens worden niet aan derden verstrekt, ook niet aan je naaste familie. Gegevens worden pas vrijgegeven nadat jij hiervoor toestemming hebt gegeven.

 • Klachten
  Ben je ergens niet tevreden over, vertel me dit dan zo spoedig mogelijk, bijvoorbeeld bij de eerst volgende afspraak. Natuurlijk mag je me ook tussendoor een vraag hierover stellen. Klachten bespreek ik het liefst persoonlijk en we zullen proberen om tot een oplossing te komen.

Stel dat uit dit gesprek niet de gewenste oplossing volgt, kan je schriftelijk een klacht indienen bij de Vereniging van haptotherapeuten. De klachtencommissie bemiddelt, stelt eventueel een onderzoek in en doet een aanbeveling.

Met vriendelijke groet,

Geeke Booij, GZ Haptotherapeut.

026-3519235

AGB Zorgverlenerscode: 90-037329 * AGB Praktijkcode: 90-15953 * KVK nr.: 09156174.

Navigeer naar
Navigeer binnen Haptotherapie Arnhem