Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Zorgverzekeraar en tarief

Haptotherapie 

De kosten voor Haptotherapie bedragen €97,50 per consult. Een consult duurt 60 minuten. De kosten voor de Haptotherapie worden door veel ziektekostenverzekeraars vergoed (deels of volledig) en tot een maximumbedrag per jaar in het aanvullende pakket.

Ik ben Geregistreerd Haptotherapeut, lid van de Beroepsvereniging voor Haptotherapeuten VVH.

Bij mij kan je terecht op basis van een verwijzing van een arts of specialist. Een verwijzing is echter niet noodzakelijk.

Het gaat niet af van je eigen risico!
De vergoeding voor Haptotherapie staat los van het bedrag van je eigen risico. Met andere woorden, je bent het eigen risico niet kwijt als je deze rekeningen declareert bij je ziektekostenverzekeraar.

Voor specifieke informatie adviseer ik je contact op te nemen met je eigen ziektekostenverzekering of kijk zelf op de vergoedingenlijst van je zorgverzekeraar.

Geeke Booij GZ Haptotherapeut Arnhem

Coaching

De kosten voor coaching bedragen €110,- per afspraak  van een uur (excl. 21% BTW). Tussen door mailcontact is hierbij inbegrepen.
Vraag je werkgever naar de mogelijkheden om de kosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Als een afspraak minder dan 48 uur van tevoren is afgezegd, zowel voor de intake als vervolgafspraken, breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

Navigeer naar
Navigeer binnen Haptotherapie Arnhem