Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Geeke Booij

Mijn missie is om mensen Beter te laten Voelen en daardoor uitval te voorkomen!

Geeke Booij Haptotherapeut Arnhem

Lin Woldendorp Photography

                                                                                            Stromend, Stralend en Scherpzinning

Ik ben in 1980 begonnen als Verpleegkundige en heb jarenlang ervaring opgedaan in meerdere ziekenhuizen. Daarna ben ik extramuraal gaan werken bij onder meer bij Stichting Thuiszorg Midden Gelderland, de GGD en MEE Gelderse Poort te Arnhem.

In mijn zoektocht naar verdere verdieping in mezelf en in het contact met anderen ben ik begonnen met de post HBO opleiding tot GZ Haptotherapeut. Ik heb de opleiding aan de Academie voor Haptonomie in Doorn in 2005 afgerond en sindsdien met veel plezier werkzaam als erkend GZ Haptotherapeut.

De laatste jaren ben ik me ook meer gaan specialiseren in Coaching voor Zelfzorg/Selfcare voor professioneel begeiders in de zorg en MBK.

Haptotherapie: “Een leuker vak bestaat er voor mij niet!

Privé
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 volwassen kinderen.

Ik ontwikkel mijzelf voortdurend door bijscholingen te volgen op gebied van Haptotherapie, persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, focussen, non-verbale communicatie, ondernemerschap, chi-gong en creativiteit.

Hoe cliënten mijn begeleiding ervaren?

  • “Heel prettig en flexibel. Ik had in ieder geval het gevoel dat ik het tempo bepaalde. Ik had ook het gevoel dat niets gek is en voelde me zeer vertrouwd.”
  • “Zeer positief. De haptotherapie was confronterend en helend. De coaching gesprekken ondersteunend. De oefeningen praktisch toepasbaar. De gesprekken van 1,5 uur waren voor mij zeer passend. De werkruimte is prettig, de omgeving mooi”.

Waar kan ik jou mee helpen?

Navigeer naar
Navigeer binnen Haptotherapie Arnhem