Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Info tarief en vergoedingen

Informatie over Haptotherapie-Arnhem & Vergoedingen

  • Tarief en vergoedingen haptonomische begeleiding:

Individuele begeleiding: € 97.50 per consult van 60 minuten.
Wanneer een afspraak tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd zal de gereserveerde tijd niet in rekening worden gebracht.

  • Vergoeding door zorgverzekeraar

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de kosten van haptotherapeutische behandeling in het aanvullende pakket. Deze kosten vallen niet onder het eigen risico van je zorgverzekering. Een overzicht van verzekeraars die haptotherapie vergoeden is te vinden op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten

  • Hoe kan ik mij aanmelden voor Haptotherapie-Arnhem?

Dat kan op verschillende manieren:
1. Via het contact formulier op de websitepagina contact.
2. Via de mail: geeke@geekebooij.nl
3. Door zelf een afspraak in te plannen via mijn digitale agenda: www.geekebooij.nl scrol helemaal naar beneden, en daar kan je inplannen.
4. Via de praktijktelefoon: 06-39576654
Wanneer ik in een afspraak of behandeling ben, neem ik niet op. Je kan altijd een bericht inspreken en ik bel je zo snel mogelijk terug.

  • Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is sterk afhankelijk van je hulpvraag, Het kan variëren van 4 tot 10 of meer behandelingen.
Na ongeveer 3 behandelingen wordt er door de haptotherapeut en de cliënt een behandelplan opgesteld waarna er meer duidelijkheid komt over de hoeveelheid behandelingen die nodig zal zijn.

  • Frequentie van de afspraken?

Bij aanvang van de therapie wordt meestal 1 keer per week afgesproken. En wanneer mogelijk spreiden we de afspraken naar 1 keer per 2 á 3 weken

  • Heb je ook nog een specialisatie of samenwerking?

Ik werk intensief samen met Loopbaanadviseur Jacqueline Gielen. Voor meer informatie: www.gielenenbooij.nl. We hebben in dezelfde werklocatie ieders onze eigen kantoorruimte. We verzorgen samen Webinars en trainingen rondom werk gerelateerde vragen of problemen.

Ik ben lid van het  netwerk Psychosomatiek Arnhem.

Een positieve brug tussen de somatische en geestelijke gezondheid. In 2016 zijn we dit netwerk gestart voor mensen met psychosomatische klachten (SOLK) met de expertise van 4 beroepsgroepen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van stress gerelateerde klachten en ondersteunen je om de balans te herstellen.

Ik werk veel samen met praktijkondersteuners POH GGZ en POH Somatiek van meerdere huisartspraktijken in de regio Arnhem, Duiven, Westervoort en Zevenaar.

Overgangsconsulente Desireé van Cleef in Arnhem

  • Registratie GZ Haptotherapie:

Ik ben geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH), lidnummer 458 A. De Vereniging van Haptotherapeuten is een landelijke beroepsvereniging. Zij beheert het register van erkende GZ Haptotherapeuten en ziet toe op de naleving van de kwaliteitseisen. Als vooropleiding is een HBO opleiding richting gezondheidszorg of welzijn vereist.

AGB-zorgverlenerscode Haptotherapeut: 90-037329
AGB-praktijkcode Haptotherapie: 90-15953
Big-nr: 59002520230. Dit nummer is niet meer actueel omdat ik volledig werkzaam ben als GZ Haptotherapeut.

Navigeer naar
Navigeer binnen Haptotherapie Arnhem