Preventief aan de slag met je gezondheid? Vraag de Beter/Voelen -app aan Meld je aan

 

Informatie eerste bezoek praktijk Geeke Booij

Informatie voor eerste bezoek aan Geeke Booij.

De bezoek locatie voor Coaching, Haptonomie & Haptotherapie is op Insula Dei aan de Velperweg 139a-8, 6824 HK Arnhem. De plek is ook bekend als landgoed “Rennen Enk”

Insula Dei Arnhem

Hierbij wat praktische informatie:

  • Waar moet ik zijn? Als je het park oprijdt, eerste pand rechts, mijn praktijk is daar op de eerste verdieping.
  • Parkeren: Gelijk na het eerste gebouw, rechts afslaan, richting Kort Parkeren. Je mag je auto zetten bij de eerste strook: “bewoners Rennen Enk”, of op de andere stroken daarachter. Is er geen plaats dan doorrijden naarlang parkeren verder op in het park, of kies ervoor je auto net buiten de ingang te parkeren. Fietsen kunnen achter gebouw bij in de rekken.
  • Entree: Links boven aan zie je een speciale bel voor Geeke Booij. Ik kom ik je de eerste keer zelf ophalen bij de voordeur, ik heb even tijd nodig om naar beneden te lopen. Daarna zal ik gebruik maken van een automatisch deur openingssysteem.
  • Kom eerst tot rust: Bezoek als je te vroeg bent voor de afspraak eerst de mooie tuin. Het geeft je vast rust en ruimte, waardoor onze afspraken nog meer effect hebben. Ook na de afspraak is het fijn om het park nog even in te lopen en op een bankje te zitten. 
  • Wachtruimte: Onze wachtruimte is op de gang in het appartement. Als je voor een vervolg afspraak komt, mag je doorlopen naar het appartement. De toegangsdeur is open en je kunt plaatsnemen in de hal. Ik kom je daar dan ophalen.
  • Openbaar vervoer: Op loopafstand van treinstation Presikhaaf (10 min) of Velperpoort (20 min). Vanaf Centraal station Arnhem gaan er regelmatig bussen die in 15 minuten op de Velperweg zijn.

Ik deel mijn praktijkruimte met Jacqueline Gielen, loopbaanadviseur. www.bewustloopbaanadvies.nl  Samen verzorgen wij trainingen en Webinars rondom thema “Vastlopen in je werkwerk”.

Coaching trajecten voor particulieren en organisaties.

  • V+ Kracht Coaching. Voor particulieren en organisaties

Meer informatie over Coaching is te vinden op www.geekebooij.nl 026-3519235 06-39576654

www.haptotherapie-arnhem.nl

www.haptotherapie12feel.nl 

www.geekebooij.nl twitter:@geekebooij

Navigeer naar
Navigeer binnen Haptotherapie Arnhem